schoonheidsspecialiste Amersfoort

Een schoonheidsspecialiste nabij Amersfoort

Bij Salon Just Beautiful kan jij je lekker ontspannen. Hier werkt een schoonheidsspecialiste nabij Amersfoort, die diverse beauty behandelingen van Dr Hauschka kan geven. Elke behandeling begint met een heerlijk voetenbad, voorzien van geurig salie. Daarna kan jij kiezen voor een behandeling waar jij op dat moment aan toe bent. 

Elke keer wanneer ik hier een afspraak heb gemaakt, kijk ik er al weken van tevoren naar uit. Vooral de dagen dat ik zeer depressief ben, is deze therapie echt een geniale mogelijkheid om te ontspannen. Als een donkere regenwolk stap ik de salon binnen om vervolgens na een uur weer als een stralend zonnetje naar buiten te lopen.  schoonheidsspecialiste Amersfoort

Producten van Dr Hauschka

Niet alleen de manier van behandelen maar ook de producten van Dr Hauschka kan je hier bij de schoonheidsspecialiste nabij Amersfoort krijgen. Zo worden alle  behandelingen gegeven op basis van de holistische visie van Dr Hauschka. De producten zijn natuurlijk en bevatten onder andere extracten van heilzame planten. 

Wil jij ook de ervaring krijgen die je hier tijdens een sessie kan krijgen, maak dan een afspraak. Door middel van te bellen naar het telefoonnummer vermeld op de website, of het contactformulier op deze site in te vullen, maak je snel een afspraak.