De samenwerking met Anera was erg fijn

Het is altijd nog even afwachten hoe een nieuwe samenwerking gaat bevallen want het zou zomaar kunnen zijn dat het heel erg gaat tegen vallen. Gelukkig was dat met Anera niet het geval. De samenwerking die ik met hen ben aangegaan is mij erg goed bevallen. Doordat ik een van de medewerkers heb leren kennen, ben ik bij hen terecht gekomen. Hij werkte er al meer dan twintig jaar en was dus een echte vakman, Hij vertelde met zoveel liefde over zijn vak. Hij ging bijvoorbeeld altijd met plezier naar werk, niet veel mensen kunnen dat zeggen. Hij vertelde mij wat allemaal mogelijk was binnen het bedrijf. Zo kwam ik erachter dat zij ook tussenvloeren maken op maat. Dat kwam erg handig uit want mijn magazijn had een rare hoek in zich waardoor het best een lastige klus kon worden.

Anera Anera

Een groot succes

Toen ik langs kwam bij Anera werd ik hartelijk ontvangen door mijn nieuwe vriend. Samen met hem en de baas hadden wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Hij vertelde mij dat zij met een speciaal systeem werkte. Alle tussenvloeren konden zij namelijk heel gemakkelijk in en uit elkaar halen. Doordat het systeem zo flexibel was, leek het mij wel heel aantrekkelijk. Het kan namelijk zomaar zijn dat ik opeens naar een ander pand moet. Dan zou het erg zonde zijn dat mijn tussenvloeren vastzaten in mijn magazijn. Enige tijd later stonden mijn vriend en een paar collega’s van hem voor mijn deur om de tussenvloeren te gaan bouwen.