beste gehoorapparaten

De beste gehoorapparaten koop ik van het merk Phonak

Mijn leven heeft een totaal andere wending gekregen toen ik op zoek moest naar één van de beste gehoorapparaten Mijn vermoedens waren juist toen ik in de gaten kreeg dat ik geen gesprek meer goed kon volgen. Zelf dacht ik meteen dat dit foute boel zal zijn en inderdaad. Bij de huisarts kreeg ik een verwijzing naar de kno-arts  en deze heeft door middel van verschillende testen geconcludeerd dat ik inderdaad minder hoor. Met een briefje op zak, hoeveel verlies ik in elk oor heb,  ben ik die dag naar de audicien gegaan hier in het dorp.  beste gehoorapparaten

Enorm veel keuze

De audicien heeft mij enorm goed geholpen met het uitzoeken van één van de beste gehoorapparaten. Tegenwoordig is hier zoveel keuze in, dat was vroeger wel anders. Toen was de keuze uit groot en bruin, meer variaties heb je niet. Tegenwoordig hebben de ontwerpers niet stilgestaan en zijn er zoveel modellen te bedenken. Zo heb je een model voor achter je oor, maar gelukkig niet meer met zo een grote kast. Ook is de mogelijkheid om alleen in het oor een klein knopje te hebben. Je zal haast denken zo klein en deze kan voor jou het geluid versterken?  beste gehoorapparaten

Goed geslaagd

Het heeft even geduurd, maar ik ben weer helemaal terug kan je wel zeggen. De afgelopen periode wilde ik aan geen enkel feestje meer deelnemen. Ook grote bijeenkomsten probeerde ik te vermijden. Tegenwoordig ben ik weer het middelpunt en kan iedereen weer met mij lachen. Ook ikzelf voel mij weer helemaal opperbest, zeker nu ik weer aan alle gesprekken deel kan nemen.