Boeketcadeau

Bloemen Bezorgen bij mijn lieve moeder

Bloemen Bezorgen bij mijn lieve moeder vanwege haar ontslag uit het ziekenhuis! Voor enkele dagen geleden kregen wij de schrik van ons leven te horen. Mijn moeder was met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Zij had de laatste twee treden van de trap over het hoofd gezien en hierdoor is zij hard op de grond gevallen. Met meerdere botbreuken is zij dus opgenomen in het ziekenhuis. Zij moest daar blijven omdat zij natuurlijk op leeftijd is en zelfstandig woont. Hierdoor is er niemand die haar continu in de gaten kan houden. Gelukkig kwam een vriendin van mij gisteren verlichting bieden. Zij wilde tijdelijk bij mijn moeder in huis gaan wonen om voor haar te gaan zorgen.Bloemen Bezorgen

Bloemen BezorgenBloemen bezorgen bij mijn moeder thuis!

Zodoende werd alles erg snel geregeld en in een mum van tijd was mijn vriendin haar intrede bij mijn moeder geregeld. Nu hoefde ik alleen nog ervoor te zorgen dat mijn moeder thuis wordt gebracht. Ook dit werd in een mum van tijd geregeld en ik hoefde alleen nog maar te wachten op het bericht dat alles rond is en zij mag worden ontslagen uit het ziekenhuis.

Het ontslag was ingediend en mijn moeder werd thuisgebracht. Aangezien ikzelf met drie kleine kinderen thuis zit, was het niet ideaal om even langs mijn moeder te gaan. Ik was namelijk bang dat de kinderen te druk zouden zijn waardoor mijn moeder niet haar rust kan krijgen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om bloemen te laten bezorgen. Een prachtig boeket rozen is sowieso altijd erg leuk om te geven. Bovendien blijven deze rozen een stuk langer staan en dat is wel zo prettig. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken en heb ik de bestelling geplaatst op de website van Boeketcadeau. Nu maar hopen dat mijn moeder het onwijs op prijs stelt dat zij bloemen krijgt!